YAZ OKULU DERS KAYITLARI HAKKINDA

1. 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı YAZ OKULU dersleri 01 Temmuz 2019 tarihinde başlayacaktır.

2. 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı YAZ OKULU ders kaydı, ders değiştirme işlemleri, ders başlama ve sonu ve yarıyıl sonu sınavları aşağıdaki tarihlerde yapılacaktır:

Derslere Kesin Kayıt

26-28 Haziran 2019

Açılmayan Derslere Kayıt Yaptıran Öğrenciler İçin Ders Değiştirme

01-02 Temmuz 2019

Derslerin Başlaması 01 Temmuz 2019
Derslerin Sonu 02 Ağustos 2019
Yarıyıl Sonu Sınavları 05-09 Ağustos 2019

 

(Öğrenci Bilgi Sistemine http://obs.mugla.edu.tr/oibs/ogrenci/login.aspx adresinden kullanıcı adı ve şifreleriyle giriş yaparak ders kayıtlarını yapmaları gerekmektedir. )

3. Öğrenciler yukarıdaki tarihler arasında ders kaydı işlemlerini bizzat yapmak zorundadır. Yapılan ders kaydında öğrencilerimizin mağduriyet yaşamamaları için YAZ OKULU süresince belirlenen aşağıda isimleri belirtilen Danışmanlarınız tarafından onaylanması gerektiğinden, öğrencilerimizin kayıtlarının onaylanıp onaylanmadığını takip etmeleri gerekmektedir.

NOT1: Öğrenciler, bir yaz okulu döneminde on sekiz krediyi aşmamak üzere en fazla üç ders alabilir.

NOT2: Yaz okulunda derslere devam zorunludur. Bir dersin daha önce devam şartı yerine getirilmiş olsa bile devam zorunluluğu kaldırılmaz

NOT3: Güz ve bahar yarıyılında almakla yükümlü olduğu tüm dersleri alıp başarmış, genel not ortalaması en az 2.00 olan öğrenciler, yaz okulunda bir üst sınıftan açılan on sekiz krediyi aşmamak üzere en çok üç ders alabilirler.

2018-2019 YAZ OKULU DANIŞMAN BİLGİLERİ

BİYOLOJİ       Doç.Dr.Hakan ALLI

FİZİK               Arş.Gör.Dr.Nejmettin AVCI

İSTATİSTİK     Dr.Öğr.Üyesi Nida GÖKÇE NARİN

KİMYA             Prof.Dr.Mehmet ÖZTÜRK

MATEMATİK   Dr.Öğr.Üyesi Ömer AKGÜLLER

MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK        Doç.Dr.Ergun KAYA

NOT: Öğrencilerimizin mağduriyet yaşamaması sadece 2018-2019 Yaz Okulu dönemi için geçerlidir.

4. Bölümlerimizin 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı YAZ OKULU ders programlarına Öğrenci Bilgi Sistemi Ders Kayıt İşlemlerinden ulaşılabilmekte olup, öğrencilerimiz ders kaydı sırasında, seçtiği derslerin ders programını dikkate alarak ders seçmelidir. Devam zorunluluğu olan dersler ders programına göre çakışıyor ise alınmamalıdır. Aksi halde çakışan dersler için devam sorunu ortaya çıkmaktadır.

5.  2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı YAZ OKULU ücretleri öğrenci numarası, ad soyadı girilerek  Türk Ekonomi Bankasının (TEB) şubelerinden, bankamatiklerinden veya internet şubelerinden 26-28 Haziran 2019 tarihleri arasında yatırmaları gerekmektedir.

NOT: Öğrencilerimiz ödemesi gereken yaz okulu ders ücretlerini görebilmeleri için öncelikle almak istedikleri dersleri Öğrenci Bilgi Sistemi Ders Kayıt İşlemlerinden seçmeleri gerekmektedir. Ayrıca yaz okulu ücretlerini ödeyen öğrencilerimiz tekrar Öğrenci Bilgi Sistemi Ders Kayıt İşlemlerine girerek ders kaydını önce öğrencilerimiz ardından yaz okulu danışmanlarımız tarafından onaylanması gerekmektedir.

 

AÇILMASI ÖN GÖRÜLEN DERSLER

YAZ OKULU AKADEMİK TAKVİM

YAZ OKULU ESASLARI

YAZ OKULU YÖNETMELİĞİ

ÜCRETLER

 

Son Güncelleme Tarihi : 28.06.2019 18:13:46 Okunma Sayısı : 2758

Son Duyurular