Ek Kredi Talebinde Bulunacak Öğrencilerimizin Dikkatine

Üniversitemiz Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinin 15.maddesinde "Kayıt yaptırdıkları ve bir sonraki kayıt yaptıracakları yarıyıldaki dersleri başarmaları halinde mezun olabilecek durumda olan ve yukarıdaki şartları taşıyan öğrencilerin ders yükleri, danışmanlarının önerisi doğrultusunda bölüm başkanının onayı ile o yarıyıl için belirlenmiş kredi miktarının 1/5 oranında daha artırılabilir." hükmüne göre ek kredi şartlarını sağlayan öğrencilerimiz başvurularını uzaktan yapması gerekmekte olup, başvuru dilekçelerini Danışmanlarınıza onaylatmak üzere kayıtlı olduğunuz Bölüm Başkanlığının aşağıda belirtilen mail adreslerine 25 Şubat 2021 Perşembe günü saat: 12:00'a kadar göndermeleri ve iletişim bilgilerinden başvurularını takip etmeleri gerekmektedir.

BAŞVURU DİLEKÇESİ

Bölüm Başkanlıkları İletişim Bilgileri