Fakültemize Kayıt Yapan Öğrencilerimizin Dikkatine

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılında ilk kez kayıt yaptıran ve "öğrenci bilgi ve kayıt formunu" doldurmayan öğrencilerin 30 Ekim 2020 Cuma günü mesai bitimine kadar bu formu doldurmaları gerekmektedir.

Öğrenci Bilgi ve Kayıt Formu için tıklayınız.

Not: E-Devlet üzerinden kayıt yaptıran ve öğrenci bilgi ve kayıt formunu dolduran öğrencilerin Fakültemize belge teslim etmenize gerek yoktur.

Üniversitemiz Bilişim Hizmetlerinden yararlanabilmeniz için gerekli kullanıcı adı ve şifre öğrenme yöntemi için AŞAĞIDAKİ LİNKE tıklayınız.

Öğrenci Kimlik Yönetim Sistemi(Aktivasyon) İçin Tıklayınız (Bir defaya mahsus yapılması gereken aktivasyon işlemi ile Öğrenci Bilgi Sistemi, E-Posta, Ders Yönetim Sistemi, Belge İşlemleri vb. servislere giriş yetkisi tanımlanmış olacaktır.)

Aktivasyon İşleminden sonra tüm şifre işlemleri için
Şifre Servisine Tıklayınız.

ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİNE GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ.

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı GÜZ YARIYILI Ders Programları İçin Tıklayınız.

UZAKTAN EĞİTİM DERS YÖNETİM SİSTEMİNE GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ.

Son Güncelleme Tarihi : 12.10.2020 11:53 Okunma Sayısı : 1791