2019 YKS ile Fakültemizi Kazanan Öğrencilerimizin Dikkatine..

Kayıtlar İle İlgili Tüm Bilgiler İçin Tıklayınız.

Öğrenci Numaranızı Sorgulamak İçin Tıklayınız.

Öğrenci Bilgi ve Kayıt Formunu Doldurmak İçin Tıklayınız.(Kayıt Masasına Gelmeden Doldurulması Zorunlu)

Öğrenci Kimlik Yönetimi Bilgileri İçin Tıklayınız. ( Bilişim Hizmetlerinden Yararlanabilmeniz İçin Gerekli Kullanıcı Adı ve Şifre Öğrenme Yöntemi)

Öğrenci Kimlik Yönetimine Giriş İçin Tıklayınız. (Kullanıcı adı ve şifre almak için öncelikle e-devletten veya yüz yüze kayıt işlemini gerçekleştirmiş olmanız gerekmektedir.)

Şifre Servisi İçin Tıklayınız.(Şifre Alma-Değiştirme-Mail Kullanıcı Adı Öğrenme Sistemi)

ÖNEMLİ DUYURULAR

*Yüz yüze kayıt yaptıran öğrenciler kayıt için istenen belgeleri  19-23 Ağustos 2019 tarihleri arasında, Fakültemize teslim edecektir.

*E-devlet üzerinden kayıt yaptıran öğrenciler  öğrenci bilgi ve kayıt formu ile 4 adet 4.5x6 ebadında fotoğrafı 16-20 Eylül 2019 tarihleri arasında Fakültemize teslim edecektir.

*Ders Kaydı:      09-13 Eylül 2019 tarihleri arasında yüz yüze veya uzaktan (https://obs.mu.edu.tr/oibs/ogrenci/login.aspx adresinden) yapabilirler.

Not: Fakültemiz Linkinde Bulunan "Aday Öğrenciler" Kısmından da Daha Detaylı Bilgilere Ulaşabilirsiniz.

Son Güncelleme Tarihi : 19.08.2019 17:03:04 Okunma Sayısı : 1878