2017 ÖSYM sonucu Fakültemize Yerleşen Öğrencilerimizin Dikkatine..

Son Güncelleme Tarihi : 25.08.2017 10:39:26

Fakültemize 2017 ÖSYM sonucu yerleşen öğrencilerimizin Öğrenci Kimlik Kartları hazırlanmış olup, 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı dersleri başlamadan Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosundan imza karşılığı teslim almaları gerekmektedir.

Öğrencilerimizin En Sık Kullanacağı Online Sistemleri ve Açıklamaları

Öğrenci Bilgi Sistemi(Tüm Ders Kayıt ve Takip İşlemleri - Öğrenci Genel Bilgileri)

Belge İşlemleri(Öğrenci - Transkript Belgesi vb. Talep Sistemi)

Öğrenci Kimlik Yönetim Sistemi(Bir defaya mahsus yapılması gereken aktivasyon işlemi ile Öğrenci Bilgi Sistemi, E-Posta, Eduroam, Online Yemek Servisi, Belge İşlemleri vb. servislere giriş yetkisi tanımlanmış olacaktır)